Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Kft alapítás még egy hétig 500 ezer törzstőkével!
2014.3.9 22:18:02


Kft alapítása még 500 ezer forint törzstőkével még egy hétig, akár ingyenes kft alapítás!Kft alapítás 500 ezer forint törzstőkével még egy hétig. 2014. március 15-e után az új Ptk. hatálybalépése után a kft alapítás során megadható legkisebb törzstőke nagysága 3 milió forint. Ugyan ezt nem kell igazolni, sőt kft alapításkor nem kell egyből rendelkezésre bocsátani, hisz ezt a szabadságot az új Ptk. a cégalapítókra bízza, de addig amíg a törzsbetétek nem kerülnek teljesen befizetésre, rendelkezésre bocsátásra, a kft tartozásaiért a kft tagjai saját vagyonukkal felelnek - persze a be nem tett törzsbetétből hiányzó rész erejéig. Szabály az is, hogy addig amíg a 3 millió forintos törzstőke nincs teljesen rendelkezésre bocsátva a tagok nem vehetnek fel osztalékot, azaz a céges nyereségből nem fedezhető a még hiányzó tagi hozzájárulás. Ezek a szabályok csak 2014. március 15-től élnek, addig azonban nyugodtan alapíthatja cégét 500 ezer forint törzstőkével! Lépjen időben! Kft alapítása lehet ingyenes is, amennyiben székhelyszolgáltatást vesz igénybe a Gross Irodaház Kft-től. 

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás, bt alapítás a weboldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani más  cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, cég eladás-átruházás, cégforma váltás, átalakulás, végelszámolás-cégmegszüntetés) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014, cég alapítása Budapesten, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése