Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Kft alapítás: felgyorsult cégbejegyzés
2012.11.1 21:49:52


kft alapítás - felgyorsult cégbejegyzés...Jó hír a kft alapítás előtt állóknak: az utóbbi hónapokban felgyorsultak a kft bejegyzések. A régi március elseje előtti gyors bejegyzések persze nem tértek vissza, de bátran mondhatjuk a kft alapítás után nem kell heteket várniuk cégük bejegyzésére. A kft-t a legtöbb esetben a cégbíróság a beadástól számított két napon belül bejegyzi. Ez a szám a kft alapításban érdekeltek kb. 95 %-ára igaz. A két nap az beadástól számít, ezt megelőzi az illeték elutalása, jóváírási az államkincstári számlán - ami hála a négy órás utalási határidőnek - szintén felgyorsult az elmúlt hónapokban. A jóváírást igazolás megküldése jelenti, aminek birtokában az iratokat ellenjegyző ügyvéd, jogtanácsos beadhatja a dokumentumokat. Az eljárásnak ezen része kb. 1-2 napot vesz igénybe, ha valaki előzetesen megkérte már az illetéket, és rendelkezik visszaigazolással, akkor a kft bejegyzésére, akár aznap (!!!) azaz a kft alapítás napján is sor kerülhet!

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás, bt alapítás a weboldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani más  cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, cég eladás-átruházás, cégforma váltás, átalakulás, végelszámolás-cégmegszüntetés) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014, cég alapítása Budapesten, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése